EL is ontsproten uit een diep verlangen naar een beter, liefdevoller, gelukkiger, meer verbonden, socialer en een completer leven voor iedereen. Het verlangen om elkaar en anderen te raken en te laten groeien in ons leven en werk is onze drijvende energie en missie.

EL werkt door in de onderstroom en brengt daarmee inzicht in en bewustwording op dat wat er écht toe doet. Dat waar het in wezen om gaat wordt bloot gelegd en aangepakt. Dit draagt bij aan de ontwikkeling en transformatie van een individu en team.

EL brengt vrolijkheid, lichtheid, inzicht, verdieping en verbinding naar de wereld vanuit de filosofie dat elk aandeel, elk individu, elke actie impact heeft. Elk individu is een deel van het geheel. Daarmee zeggen wij dat iedereen in staat is om het verschil te zijn.

EL-vormgevers 

El-vormgevers zijn betrokken, verbindend, inspirerend en transformerend. Wij leveren een bijdrage met onze kennis aan vitaliteit en zingeving door te adviseren, individuen te coachen en teams mee te nemen in transformatieprocessen. De methodes en technieken die wij gebruiken zijn gebaseerd op:

Emotional freedom technique, enneagram karaktertypologie, enneagram procesmodel, enneagram van heling, enneagram weg naar vrijheid, innerlijk kind werk, spiertesten, systemisch werk, transformatiewerk, traumawerk en nog veel meer